Aikido Mizu Dojo Lier

Type vereniging:

Mogelijkheden

Korte omschrijving:

Aikido is een Japanse krijgskunst.

We gebruiken de kracht en de energie van onze tegenstander om zijn aanval teniet te doen. We leren conflict op te lossen op een doeltreffende, krachtdadige manier zonder onze tegenstander fysiek te kwetsen. Aikido is geen "sport" omdat we elke vorm van competitie vermijden. Zowel in de vorm van wedstrijden als bij het werken met een partner.

Alhoewel geen sport is aikido bevorderlijk om uw fysieke conditie te onderhouden of verbeteren. Lenigheid, wendbaarheid, lichaamshouding, uithouding, concentratie, beheersing,  ... alle aspecten komen aan bod. Aikido is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, geslacht of lichamelijke conditie.

Bij Aikido Mizu Dojo Lier bieden we lessen aan voor zowel kinderen ( 6j – 12j) als volwassenen ( 12j + ).

Voor welke leeftijd:
Tot 12 jaar
12-18 jaar
Korting of voordeel voor gomorhouders:
Werking voor andersvaliden:

Contactpersoon: